slide1 slide2 slide3 slide4

WUTTO Sponsor

Hotel Lapershoek

Fotogalerij

Op zaterdag 6 september wordt tijdens de Open Zeeuwse Tafeltennis Kampioenschappen voor het eerst ook een WUTTO-toernooi gehouden. Het toernooi begint om 10.00 uur en eindigt om ongeveer 17.00 uur. Het evenement maakt deel uit van het 2e WUTTO Grand Prix Circuit 2014.

Tot de deelnemers behoren onder anderen top 10-speler Wilco Roes (foto), Jos Wynands, Joost Schoenmakers en de Duitser Michael-Stefan Keller, die bij Belcrum zeer sterk voor de dag kwam.

 
Iedereen mag aan het toernooi meedoen: toppers, gevorderden en beginners!
Bij de WUTTO-toernooien geldt wel: VOL = VOL.
 
Geef de volgende gegevens door:
Naam:
Vereniging:
Niveau (klasse):
Geb.datum:
Telefoon:
E-mail:

Je krijgt een bevestiging dat je inschrijving is geaccepteerd, zodra je het inschrijfgeld van € 7,50 hebt overgemaakt naar:WUTTO, Amersfoort - (IBAN-)banknummer NL88 INGB 0656399279, met als omschrijving ‘Middelburg’.

Wie zin heeft in een bruisend weekend in het prachtige Zeeland, kan tevens inschrijven voor de Open Zeeuwse. Er wordt op zaterdag (jeugd) en zondag gespeeld.

Maak kennis met de toppers van de WUTTO

 

Chris Doran

De Engelsman is tweevoudig WUTTO-wereldkampioen. Chris Doran won in 2014 in de finale van de Nederlandse topper Arnoud Meijer.

Annemarie Zijnstra

De Groningse was zowel in 2013 als 2014 wereldkampioene hardbat. In het 'moderne' tafeltennis speelt Annemarie in de eerste divisie.

Martin Groenewold

Martin is de eerste officiële Nederlandse WUTTO-kampioen. In 2008 legde hij in Hilversum beslag op de wereldtitel in het enkelspel.