slide1 slide2 slide3 slide4

WUTTO Sponsor

Hotel Lapershoek

Fotogalerij

Het WUTTO-seizoen komt er weer aan. Bij de WUTTO wordt vooral in de maanden december, mei en juni gespeeld met identieke hardbats. Deze zeer betaalbare ‘plankjes’ zijn bij de WUTTO verkrijgbaar.

De populariteit van deze tak van de tafeltennissport neemt hand over hand toe. Steeds meer goede spelers met ‘moderne’ bats doen dit ernaast en het blijkt geen enkele belemmering te zijn voor hun niveau in de competitie of op toernooien.

Op de volgende data worden er toernooien gespeeld:

zaterdag 6 december 2e WUTTO Vriendenschaar Open in Gouda
Bij dit toernooi wordt gespeeld met schuurpapierbats

zaterdag 20 december 2e WUTTO Smash’70 Open in Hattem

zaterdag 27 & zondag 28 december : 13e WUTTO Hilversum Open

In Hilversum wordt al voor de 13de keer gespeeld om de WUTTO Wereldtitel Standaard (Hard) Bat. Hieraan deed onder andere tafeltennislegenda Jan-Ove Waldner al eens mee. En tot de winnaars behoren Li Jiao, Trinko Keen en Michel de Boer.

Ook is er een WK voor teams van 2 spelers. Voorts kan er op alle niveaus worden meegespeeld: van absolute beginners tot wereldtoppers!

Wil je meer weten of je direct al inschrijven? Stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en je wordt direct geholpen!

Maak kennis met de toppers van de WUTTO

 

Chris Doran

De Engelsman is tweevoudig WUTTO-wereldkampioen. Chris Doran won in 2014 in de finale van de Nederlandse topper Arnoud Meijer.

Annemarie Zijnstra

De Groningse was zowel in 2013 als 2014 wereldkampioene hardbat. In het 'moderne' tafeltennis speelt Annemarie in de eerste divisie.

Martin Groenewold

Martin is de eerste officiële Nederlandse WUTTO-kampioen. In 2008 legde hij in Hilversum beslag op de wereldtitel in het enkelspel.