slide1 slide2 slide3 slide4

WUTTO Sponsor

Hotel Lapershoek

Fotogalerij

Na de zeer goed bezochte Smash Open (42 deelnemers!) zijn er een paar kleine verschuivingen in de ranglijsten. Wilco Roes heeft de 6e plek nu overgenomen van Kazeem Adeleke, die volgende week waarschijnlijk een flinke duikeling gaat maken omdat zijn winst op het WK van 2011 (1000 punten) gaat vervallen. 
Verder is opvallend dat Ronald Vijverberg die in Hattem onder meer verrassend goed speelde tegen Reginald Kraaijenbrink en Arnoud Meijer van de 19e plek naar de 15e steeg. 
Naast vele enthousiaste Smash deelnemers (en natuurlijk Martijn en Boris de Vries die zeer goed met een plankje speelden) waren de WUTTO-toppers ook goed vertegenwoordigd bij Smash'70. Van de top 10 van de jaarranglijst 2014 deden er maar liefst 9 mee!

Maak kennis met de toppers van de WUTTO

 

Chris Doran

De Engelsman is tweevoudig WUTTO-wereldkampioen. Chris Doran won in 2014 in de finale van de Nederlandse topper Arnoud Meijer.

Annemarie Zijnstra

De Groningse was zowel in 2013 als 2014 wereldkampioene hardbat. In het 'moderne' tafeltennis speelt Annemarie in de eerste divisie.

Martin Groenewold

Martin is de eerste officiële Nederlandse WUTTO-kampioen. In 2008 legde hij in Hilversum beslag op de wereldtitel in het enkelspel.