slide1 slide2 slide3 slide4

WUTTO Sponsor

Hotel Lapershoek

Fotogalerij

2013-WINNAARS DORAN & GROENEWOLD NU 1 EN 2 GEPLAATST

Vanmorgen is er geloot voor de posities in het 2e WUTTO World Team Event. In dit evenement spelen twee spelers samen. Beiden nemen één enkelspel voor hun rekening en daarna spelen ze verplicht samen het dubbel. Er mag dus geen derde speler worden ingezet. Dit systeem is een kopie van het WK gemengde teams tennis, de Hopman Cup.

Het winnende koppel van vorig jaar (Chris Doran/Martin Groenewold, FOTO) bestaat niet meer. Chris (ook individueel wereldkampioen) speelt nu samen met Lars Adema. Martin heeft Marty Hendriksen als partner gekozen. Beide teams zijn groepsaanvoerder geworden. Er wordt gespeeld in twee poules van vijf.

De beste twee teams ontmoeten elkaar daarna in een kruisfinale. Zij gaan door voor de plaatsen 1-4. De overige teams spelen door om de posities 5-10.

Poule A
Chris Doran (Engeland) & Lars Adema
Yohan Lecomte & Franck Bousignière (Frankrijk)
Michel van de Kamp & Dennes Wijers
Michel Brinkman & Harry Eichholtz
Ron Laken & Yorick van Teeseling

Poule B
Martin Groenewold & Marty Hendriksen
Michael Steffen Keller (Duitsland) & Arnoud Meijer
Max Koopman & Frank van der Wurff
Arnaud Tricquet (Frankrijk) en Ruby Tangerman
Joep Dieteren & Ricardo Hagedoorn

Het WUTTO WTT begint zondag om 10 uur, net als de B- en de D-klasse.

Meer info kan worden ingewonnen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en 06-83972967.

Maak kennis met de toppers van de WUTTO

 

Chris Doran

De Engelsman is tweevoudig WUTTO-wereldkampioen. Chris Doran won in 2014 in de finale van de Nederlandse topper Arnoud Meijer.

Annemarie Zijnstra

De Groningse was zowel in 2013 als 2014 wereldkampioene hardbat. In het 'moderne' tafeltennis speelt Annemarie in de eerste divisie.

Martin Groenewold

Martin is de eerste officiële Nederlandse WUTTO-kampioen. In 2008 legde hij in Hilversum beslag op de wereldtitel in het enkelspel.