slide1 slide2 slide3 slide4

WUTTO Sponsor

Hotel Lapershoek

Fotogalerij

Het komt niet vaak meer voor dat er in de grote landelijke media aandacht wordt geschonken aan tafeltennis. Maar Annemarie Zijnstra - die Ruby Tangerman en Samenda Schipper achter zich wist te houden – haalde maandag de kolommen van ‘s lands grootste krant, De Telegraaf. Bovenaan een van de sportpagina’s stond te lezen: ZIJNSTRA PROLONGEERT WK-TITEL TAFELTENNIS. Uit het verslag bleek dat het om het hardbat WK ging.

Annemarie beleefde afgelopen zondag nog twee hoogtepunten. Ze won ook de A-klasse en ze eindigde als eerste vrouw op de Jaarranglijst 2014 van de WUTTO. Elk jaar begint, voor deze ranglijst, elke speler op nul en degenen die de meeste punten gescoord heeft krijgt een fraaie medaille omgehangen met daarop zijn of haar naam en de geleverde prestatie.

Bij de mannen was Arnoud Meijer de nummer één. Een bijzonder knappe prestatie van de attractieve verdediger.

Aanstaande zaterdag begint de Jaarranglijst 2015 weer op nul. De winnaar van de 2e WUTTO De Veluwe Open blijft bovenaan staan, in ieder geval totdat het tweede toernooi gespeeld is.

Wil je meer weten over de WUTTO-activiteiten, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Maak kennis met de toppers van de WUTTO

 

Chris Doran

De Engelsman is tweevoudig WUTTO-wereldkampioen. Chris Doran won in 2014 in de finale van de Nederlandse topper Arnoud Meijer.

Annemarie Zijnstra

De Groningse was zowel in 2013 als 2014 wereldkampioene hardbat. In het 'moderne' tafeltennis speelt Annemarie in de eerste divisie.

Martin Groenewold

Martin is de eerste officiële Nederlandse WUTTO-kampioen. In 2008 legde hij in Hilversum beslag op de wereldtitel in het enkelspel.