slide1 slide2 slide3 slide4

WUTTO Sponsor

Hotel Lapershoek

Fotogalerij

Michael Stefan Keller (op de foto met cap) heeft in een zeer sterk veld de eerste plaats veroverd tijdens de 2e WUTTO De Veluwe Open 2015. In Apeldoorn bleef de Duitser in de finale de winnaar van vorig jaar, Edwin Tiele, de baas met 3-2. Hij kreeg na afloop door Matthieu Wegh de traditionele WUTTO-cap opgezet.

De spanning in de eindstrijd was te snijden. Beide mannen hadden evenveel 'recht' om de winst te pakken, maar uiteindelijk was de plankspecialist uit Duitsland net wat gelukkiger dan Edwin.

Met 23 deelnemers was De Veluwe een '200 puntentoernooi'. Dat betekent dat Keller met 200 punten in ieder geval tot april de WUTTO Jaarranglijst 2015 aanvoert, met Tiele op de tweede plaats. Reginald Kraaijenbrink moest in de halve finale buigen voor de dadendrang van de man uit Frankfurt. In de andere halve eindstrijd wist Edwin Tiele Ronald Vijverberg eronder te houden.

Het evenement bij De Veluwe was het eerste toernooi van het 3e WUTTO Grand Prix Circuit, dat in april wordt vervolgd. Het circuit eindigt eind december met de WUTTO Hilversum Open, waarin in meerdere categorieën wordt gestreden om de wereldtitel.

Meer informatie kan worden verkregen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Maak kennis met de toppers van de WUTTO

 

Chris Doran

De Engelsman is tweevoudig WUTTO-wereldkampioen. Chris Doran won in 2014 in de finale van de Nederlandse topper Arnoud Meijer.

Annemarie Zijnstra

De Groningse was zowel in 2013 als 2014 wereldkampioene hardbat. In het 'moderne' tafeltennis speelt Annemarie in de eerste divisie.

Martin Groenewold

Martin is de eerste officiële Nederlandse WUTTO-kampioen. In 2008 legde hij in Hilversum beslag op de wereldtitel in het enkelspel.