slide1 slide2 slide3 slide4

WUTTO Sponsor

Hotel Lapershoek

Fotogalerij

De ranglijsten zijn weer bijgewerkt na het 1e WUTTO WESTA open van 5 april 2015.
 
De verrassende winnaar Daan Sliepen komt met 400 punten op de 59e plaats binnen. Runner-up Vincent Lenders komt net als organisator en halve finalist Rino Alberts de top 20 binnen. De voor de overwinning favoriete Fransman Yohan Lecomte stijgt door zijn halve finale van de 7e naar de 6e plaats op de wereldranglijst ten koste van Wilco Roes, die na een lange achtereenvolgende deelname aan WUTTO-toernooien een pauze heeft ingelast.


In de top 10 staat nu een nieuwe naam. Matthieu Wegh, de ranglijst-administrateur, komt nu voor het eerst (en vast niet voor het laatst) de top 10 binnen. Volgende week zal hij waarschijnlijk weer eruit vallen omdat hij niet meedoet in Mons (België) en Michael Stefan Keller wel, die daardoor wellicht de top 10 binnen zal komen.
Op 11 staat nu mister WUTTO Jos Wynands. Jos verdient ten volle deze naam doordat hij van de laatste 24 WUTTO-toernooien er slechts 2 gemist heeft! Ook Jos zal binnenkort gaan toe treden tot de top 10 van de WUTTO-wereldranglijst.

PRIJSVRAAG
Verderop in de ranglijst valt op dat onze Belgische vriend David Harvengt op nummer 96 de top 100 binnenkomt. Erg leuk dat na lange tijd weer een Belg aan een Nederlandse WUTTO toernooi meedoet. Wie weet wie de laatste Belg was die aan een Nederlands WUTTO-toernooi meedeed, maakt kans op een gratis consumptie naar keuze van de ranglijst administrateur bij een WUTTO-toernooi naar keuze. Inzendingen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Functionarissen van de WUTTO zijn zoals gebruikelijk uitgesloten van deelname en alleen de eerste goede inzender krijgt de prijs.

Maak kennis met de toppers van de WUTTO

 

Chris Doran

De Engelsman is tweevoudig WUTTO-wereldkampioen. Chris Doran won in 2014 in de finale van de Nederlandse topper Arnoud Meijer.

Annemarie Zijnstra

De Groningse was zowel in 2013 als 2014 wereldkampioene hardbat. In het 'moderne' tafeltennis speelt Annemarie in de eerste divisie.

Martin Groenewold

Martin is de eerste officiële Nederlandse WUTTO-kampioen. In 2008 legde hij in Hilversum beslag op de wereldtitel in het enkelspel.