slide1 slide2 slide3 slide4

WUTTO Sponsor

Hotel Lapershoek

Fotogalerij

Zoals verwacht kon de  intrede van onze meest enthouisaste WUTTO-deelnemer Michael Stefan Keller (hij heeft de afgelopen 10 WUTTO-toernooien meegedaan) in de top 10 van de WUTTO niet lang meer uitblijven. Hij stijgt door zijn kwart finale bij het WUTTO toernooi van Mons (België) naar de 9e plek op de wereldranglijst van de WUTTO, die opgemaakt wordt over 36 maanden.
De top 10 plek van Michael gaat ten koste van ranglijst administrateur Matthieu Wegh die deze week niet een plek daalt, maar zelfs 2: van 10 naar 12! Jos Wijnands is Matthieu Wegh namelijk ook voorbij gegaan!
 
Ook de werelddubbelranglijst is bijgewerkt naar aanleiding van het dubbeltoernooi van Mons op 12 april. Michael Stefan Keller gaat hier van een gedeelde 5e plek naar een ongedeelde 5e plek doordat hij de enige is die ook meedeed bij het WK Dubbel in Hilversum in 2014 waar deze ranglijst mee startte.

 

Maak kennis met de toppers van de WUTTO

 

Chris Doran

De Engelsman is tweevoudig WUTTO-wereldkampioen. Chris Doran won in 2014 in de finale van de Nederlandse topper Arnoud Meijer.

Annemarie Zijnstra

De Groningse was zowel in 2013 als 2014 wereldkampioene hardbat. In het 'moderne' tafeltennis speelt Annemarie in de eerste divisie.

Martin Groenewold

Martin is de eerste officiële Nederlandse WUTTO-kampioen. In 2008 legde hij in Hilversum beslag op de wereldtitel in het enkelspel.