slide1 slide2 slide3 slide4

WUTTO Sponsor

Hotel Lapershoek

Fotogalerij

Na het goed bezochte WUTTO-toernooi van Stedebroec(36 deelnemers) is er aan top van alle 3 de ranglijsten slechts een klein verschil tussen de nummers 1 en 2.
 
Op de wereldranglijst over precies 3 jaar kan Arnoud Meijer komende week bij het toernooi van SVE na zeer lange tijd de WUTTO-troon van Reginald "de Viking"Kraaijenbrink overnemen. Het verschil tussen de nummer 1 en 2 bedraagt nog slechts 115 punten!
 
Op de jaarranglijst is onze zeer enthousiaste "Duitse mr. WUTTO" Michael Stefan Keller de nummer 1 positie van Yohan Lecomte genaderd tot op slechts 5 punten. Op de dubbelranglijst die later deze week zal uitkomen, is Michael al wel op de nummer 1 positie terecht gekomen.
 
In de wereldranglijst is vanaf nu een nieuwe kolom opgenomen waarin per deelnemer het aantal deelnames in de afgelopen 3 jaar vermeld staat. Koploper hierin is natuurlijk de Nederlandse mr. WUTTO: Jos Wynands met 30 deelnames. Op nummer 2 staat Arnoud Meijer met 27 deelnames en de 3e plek wordt op dit moment gedeeld door Reginal Kraaijenbrink en Wilco Roes.

Maak kennis met de toppers van de WUTTO

 

Chris Doran

De Engelsman is tweevoudig WUTTO-wereldkampioen. Chris Doran won in 2014 in de finale van de Nederlandse topper Arnoud Meijer.

Annemarie Zijnstra

De Groningse was zowel in 2013 als 2014 wereldkampioene hardbat. In het 'moderne' tafeltennis speelt Annemarie in de eerste divisie.

Martin Groenewold

Martin is de eerste officiële Nederlandse WUTTO-kampioen. In 2008 legde hij in Hilversum beslag op de wereldtitel in het enkelspel.