slide1 slide2 slide3 slide4

WUTTO Sponsor

Hotel Lapershoek

Fotogalerij

Met drie buitenlandse spelers, de Nederlandse toppers Arnoud Meijer, Michel van de Kamp, Matthieu Wegh, Jos Wynands en Kelvin Heemstra en altijd enkele onverwachte outsiders heeft SVE zaterdag een mooie bezetting.

De grote kanshebbers zijn de Fransman Yohan Lecomte, Arnoud Meijer en Michael-Stefan Keller uit Duitsland. Het zijn spelers uit de top 5 van de (WUTTO-)wereldranglijst en ze zijn geweldig met een Vigor-plankje. De vorm van de dag zal bepalen wie er met de winst aan de haal gaat.

Tenzij zich nog een geweldige verrassing aandient en dat kan altijd. Soms doet er speler mee, die geheel onverwacht subliem met een hardbat overweg kan. De voorbeelden eerder waren Boris en Martijn de Vries en Daan Sliepen.

Organisator Jan Bruins meldde dat er zo´n 30 spelers ingeschreven hebben. Inschrijven kan nog tot 12.00 uur op de dag van het toernooi. Inschrijven kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De SVE-zaal is zaterdag a.s. open om 11.30 uur. Laatste inschrijvingen zijn dus mogelijk tot 12.00 uur en er wordt begonnen om 12.30 uur.

Adres: Sportpark Loevenhoutsedijk, Utrecht; 030 2616970 (meer info zie: www.ttvsve.nl).

Eerst worden er meerkampen verspeeld, zodat iedereen de nodige potjes kan spelen. Na de poules worden er verder gegaan met een afvalsysteem. De verwachting is dat het toernooi rond 19.00 uur afgelopen zal zijn.

Op de foto titelverdediger Yohan Lecomte.

KIJK VOOR MEER INFO OVER HARDBAT TAFELTENNIS OP WWW.WUTTO.ORG OF MAIL NAAR Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Maak kennis met de toppers van de WUTTO

 

Chris Doran

De Engelsman is tweevoudig WUTTO-wereldkampioen. Chris Doran won in 2014 in de finale van de Nederlandse topper Arnoud Meijer.

Annemarie Zijnstra

De Groningse was zowel in 2013 als 2014 wereldkampioene hardbat. In het 'moderne' tafeltennis speelt Annemarie in de eerste divisie.

Martin Groenewold

Martin is de eerste officiële Nederlandse WUTTO-kampioen. In 2008 legde hij in Hilversum beslag op de wereldtitel in het enkelspel.