slide1 slide2 slide3 slide4

WUTTO Sponsor

Hotel Lapershoek

Fotogalerij

Voorafgaand aan het SVE toernooi had Matthieu Wegh al uitgerekend dat Arnoud bij het bereiken van de laatste 16 de eerste plek op de werledranlijst (over precies 3 jaar) zou overnemen van Reginald "de Viking" Kraaijenbrink. Wie de vorige wereldranglijstaanvoerder voor de Viking was is een mooie prijsvraag want dat is al erg lang geleden. Arnoud kwam bij SVE echter niet ver want al in de kwartfinale verloor hij van Ian de Graaf. Het komend weekend kan Arnoud zijn nummer 1 positie al weer kwijtraken aan de Viking die op zijn eigen toernooi in Hercules natuurlijk de favoriet zal zijn voor de eindoverwinning. 
 
Een andere favoriet voor het WUTTO-toernooi bij Hercules in Terborg heet Max Koopman (gestegen van 26 naar 16 op de werldranglijst). Max won met veel machtsvertoon de finale van Marty Hendriksen (a.k.a Loeki de Leeuw) en kwam ook in alle voorgaande partijen niet in gevaar. Na de poulefase speelde hij zelfs een wedstrijd met de blauwe WCPP-schuurpapierbatjes tegen Matthieu Wegh omdat na het toernooi nogmaals over te doen en beide partijen won hij nu ook van de ranglijstadministrateur.     
 
Michael Stefan Keller bereikte deze keer de halve finale en staat nu 5e op de wereldranglijst. Daarnaast heeft hij op de jaarranglijst de 1e positie overgenomen van de Fransman Yohan Lecomte.
 
In de top 50 staan nu Sonja Schenk, Chantall Poelwijk (mooie eerste overwinning op haar moeder) en Jan-Willem van Asch. Deze fanatieke hardbatters lieten bij SVE alle 3 zien dat door het regelmatig spelen van WUTTO-toernooien je je niveau kunt verbeteren.

Maak kennis met de toppers van de WUTTO

 

Chris Doran

De Engelsman is tweevoudig WUTTO-wereldkampioen. Chris Doran won in 2014 in de finale van de Nederlandse topper Arnoud Meijer.

Annemarie Zijnstra

De Groningse was zowel in 2013 als 2014 wereldkampioene hardbat. In het 'moderne' tafeltennis speelt Annemarie in de eerste divisie.

Martin Groenewold

Martin is de eerste officiële Nederlandse WUTTO-kampioen. In 2008 legde hij in Hilversum beslag op de wereldtitel in het enkelspel.