slide1 slide2 slide3 slide4

WUTTO Sponsor

Hotel Lapershoek

Fotogalerij

Tijdens de tweede WUTTO EDR Open, waarbij gespeeld werd met Vigorbats, was er sprake van een fraaie en spannende finale. De strijd ging tussen Michael-Stefan Keller en Tim de Graaf. De enthousiaste en hard trainende Duitser won in vijf games, terwijl hij de REGA-speler in de poule nog met 3-0 had verslagen. Tim had overigens moeizaam de halve finale gehaald: hij won met slechts 3-2 van Jos Wynands.

Punten op EDR
Aangezien EDR in de categorie 16-23 spelers valt, is dit toernooi een 300-puntentoernooi. Alle spelers die vandaag in Klazienaveen van de partij waren, krijgen punten voor de ranglijsten van de WUTTO. Kijk hiervoor ook op www.wutto.org.

 

Michael-Stefan Keller

Animators van het hardbat-tafeltennis
Jos zette namens het WUTTO-bestuur de traditionele cap op het hoofd van de Duitser, die ongelooflijk enthousiast is over dit hardbat-initiatief. Hij maakt reclame voor de WUTTO in binnen- en buitenland en niet in de laatste plaats op Facebook. Dat geldt trouwens ook voor Jos Wynands en Matthieu Wegh, die ware steunpilaren van de WUTTO zijn. Het WUTTO-bestuur heeft veel aan hen te danken, mede omdat voorzitter Ted van der Meer qua representatie bij de verschillende toernooien de laatste tijd wat minder inzetbaar is.
 
Eindstand EDR
1. Michael Stefan Keller (D) 300 punten
2. Tim de Graaf (REGA) 210
3. Willem van Vuerhard (Alexandria'66) 145
4. Edwin van Hoven (Spirit) 145
 
5-8 allen 105
René van der  Weide (De Treffers 70)
Fred van Ulsen (TTV Heino)
Jeroen Hendriks (GTTC)
Jos Wynands (Harderwijk)
 
9-16 allen 70
Henk Roeke
Sven Arends (De Treffers '70)
Ton van Vliet (REGA)
Arwin Arends (De Treffers '70)
Sjerp Hummel (De Treffers '70)
Jürgen Euve (D)
Gert Woelders (De Treffers '70)
Leon Heijnen (De Treffers '70)

Op de foto v.l.n.r. Willem van Vuerhard (3e), Tim de Graaf (2e), Michael-Stefan Keller (1e) en WUTTO-vertegenwoordiger Jos Wynands. Foto's: Henk Hommes.

Maak kennis met de toppers van de WUTTO

 

Chris Doran

De Engelsman is tweevoudig WUTTO-wereldkampioen. Chris Doran won in 2014 in de finale van de Nederlandse topper Arnoud Meijer.

Annemarie Zijnstra

De Groningse was zowel in 2013 als 2014 wereldkampioene hardbat. In het 'moderne' tafeltennis speelt Annemarie in de eerste divisie.

Martin Groenewold

Martin is de eerste officiële Nederlandse WUTTO-kampioen. In 2008 legde hij in Hilversum beslag op de wereldtitel in het enkelspel.