slide1 slide2 slide3 slide4

WUTTO Sponsor

Hotel Lapershoek

Fotogalerij

Gisteren (16-5-2015) werd in het kader van het 3e WUTTO Grand Prix Circuit in het Belgische plaatsje Erpent de 1e WUTTO Champ d'En Haut gehouden. Het was een succesvol toernooi waarbij alle deelnemers met een identiek hardbat speelden, de Joola Beat. Er werden games tot 21 gespeeld. Bij de WUTTO mogen de organisatoren kiezen voor games tot 11, 15 of 21.

Deelnemer en WUTTO-vertegenwoordiger Michael-Stefan Keller meldde vol enthousiasme het volgende: "We hebben een zeer goed georganiseerd toernooi meegemaakt. Er waren meer dan 40 spelers waardoor het een 500-puntentoernooi was. Er waren geen grote pauzes, de catering was prima voor elkaar en het niveau was van een andere planeet, zo hoog, vooral in de halve finales en de finale!"

Keller, zelf een van de top- WUTTO'ers, won in de poule al zijn partijen met 2-0, maar daarna beleefde hij zijn Waterloo in een zeer spannend duel tegen Alexis Maeck die daarna de finale zou bereiken.

In een prachtige finale veroverde Julien Genart de hoofdprijs EN de traditionele WUTTO-cap, die hem werd opgezet door Michael-Stefan. Genart versloeg Alexis Maeck met 22-20, 21-19, 18-21 en 21-17.

In de strijd om de derde en vierde plaats won Arnaud Veyt met 23-21, 21-18 van Romain Bontemps.

Eindstand
1. Julien Genart 500 punten
2. Alexis Maeck 350
3. Arnaud Veyt 245
4. Romain Bontemps 245

Zodra de complete eindstand binnen is, zullen de WUTTO-ranglijsten weer worden geüpdated door Matthieu Wegh. De ranglijsten staan op www.wutto.org.

FOTO: V.l.n.r. Romain Bontemps (4e), Alexis Maeck (2e), WUTTO-vertegenwoordiger Michael-Stefan Keller (speler en WUTTO-vertegenwoordiger), Julien Genart (1e) , Arnaud Veyt (3e).

Maak kennis met de toppers van de WUTTO

 

Chris Doran

De Engelsman is tweevoudig WUTTO-wereldkampioen. Chris Doran won in 2014 in de finale van de Nederlandse topper Arnoud Meijer.

Annemarie Zijnstra

De Groningse was zowel in 2013 als 2014 wereldkampioene hardbat. In het 'moderne' tafeltennis speelt Annemarie in de eerste divisie.

Martin Groenewold

Martin is de eerste officiële Nederlandse WUTTO-kampioen. In 2008 legde hij in Hilversum beslag op de wereldtitel in het enkelspel.