slide1 slide2 slide3 slide4

WUTTO Sponsor

Hotel Lapershoek

Fotogalerij

Na overwinningen in de A en Topklasse in Middelstum heeft Reginald de koppositie weer overgenomen van Arnoud Meijer, die in de topklasse 2e werd.

Reginald kreeg voor zijn deelname aan het Midstars Open 600 punten omdat het bestuur van de WUTTO besloten had dat op 1 dag niet meer punten gehaald kunnen worden dan 600.

Dit met het oog op de bijzondere toernooien als de NK, Open NK en WK, waar meer punten te halen zijn op 1 dag. Het verschil met Arnoud Meijer, die 420 punten voor zijn 2e plaats kreeg, is echter gegroeid naar 300 punten omdat Arnoud 125 punten verliest van het Midstars toernooi van 26-5-2012. Lars Adema is mede daardoor gedaald naar de 10e plaats doordat hij op deze datum 250 punten won.

 

Komend weekend wordt weer een druk WUTTO weekend met toernooien met veel deelnemers in Frankrijk (Jeumont; Joola Beat), Duitsland (Aken: schuurpapier) en Nederland (Avanti: ook schuurpapier).

Maak kennis met de toppers van de WUTTO

 

Chris Doran

De Engelsman is tweevoudig WUTTO-wereldkampioen. Chris Doran won in 2014 in de finale van de Nederlandse topper Arnoud Meijer.

Annemarie Zijnstra

De Groningse was zowel in 2013 als 2014 wereldkampioene hardbat. In het 'moderne' tafeltennis speelt Annemarie in de eerste divisie.

Martin Groenewold

Martin is de eerste officiële Nederlandse WUTTO-kampioen. In 2008 legde hij in Hilversum beslag op de wereldtitel in het enkelspel.