slide1 slide2 slide3 slide4

WUTTO Sponsor

Hotel Lapershoek

Fotogalerij

* 13/14 JUNI * LOCATIE: TTV HILVERSUM *

De WUTTO heeft een nieuw hardbat-evenement geïntroduceerd. Na het officiële WUTTO-NK van vorig jaar wordt dit toernooi nu internationaal. Iedereen mag meedoen. De winnaar mag zich Dutch Open-winnaar noemen.

Als de nummer 1 een Nederlander is, is hij vanzelf ook Dutch Open-kampioen. Als een buitenlander het toernooi wint, is de beste Nederlandse speler NATIONAAL kampioen. De enkelspelwinnaars van 2014 waren Ruby Tangerman (dames), Martin Groenewold (heren A) en Casper Veenboer (heren B). Hier lees je het verslag van het NK 2014. Ook de dubbelkampioenen kom je dan tegen.

 A- en B-klasse

Er wordt op zondag 14 juni bij TTV Hilversum om de titels in de A-klasse gestreden. Als er voldoende inschrijvingen zijn, is er een B-kampioenschap op zaterdag de 13de. Aan ‘B’ kunnen spelers van tweede klasse en lager inschrijven.

Enkel- en dubbelspel

Er wordt gespeeld in enkel- en dubbelspel. De organisatie hoopt op voldoende vrouwen, jongens en meisjes, zodat daar ook de hoofdprijzen kunnen worden uitgedeeld.

Inschrijven

Je kunt via toernooi.nl zelf inschrijven. Het kan ook door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Hier kun je ook meer informatie krijgen.

Bats op tafel

Op het toernooi wordt er met Vigorplankjes gespeeld die tijdens het evenement op de tafel aanwezig zijn.

Bats aanschaffen

De deelnemers kunnen bij de WUTTO met korting Vigorbats aanschaffen om mee te trainen. Je kunt ze HIER bestellen.

We hopen veel enthousiaste tafeltennissers/-sters te ontmoeten op weer een heel gezellig en sportief WUTTO-toernooi!

Maak kennis met de toppers van de WUTTO

 

Chris Doran

De Engelsman is tweevoudig WUTTO-wereldkampioen. Chris Doran won in 2014 in de finale van de Nederlandse topper Arnoud Meijer.

Annemarie Zijnstra

De Groningse was zowel in 2013 als 2014 wereldkampioene hardbat. In het 'moderne' tafeltennis speelt Annemarie in de eerste divisie.

Martin Groenewold

Martin is de eerste officiële Nederlandse WUTTO-kampioen. In 2008 legde hij in Hilversum beslag op de wereldtitel in het enkelspel.