slide1 slide2 slide3 slide4

WUTTO Sponsor

Hotel Lapershoek

Fotogalerij

De afgelopen week waren er maar liefst 4 WUTTO toernooien in 4 verschillende landen:

LLoret de Mar (Spanje: Vigor: 46 deelnemers), Hazerswoude (Nederland: schuurpapier: 28 deelnemers), Jeumont (Frankrijk: Joola Beat:76 deelnemers) en Aken (Duitsland: schuurpapier: 57 deelnemers).

In de top van de ranglijst heeft onze fanatiekste WUTTO speler Michael Stefan Keller door goede prestaties in Jeumont en Aken de 3e plaats overgenomen van Martin Groenewold die desondanks het schuurpapiertoernooi bij zijn eigen club Avanti won.

De afstand van Arnoud Meijer op Reginald Kraaijnebrink is zonder dat zij beiden speelden afgelopen week, met 200 punten verkleind. Dit wordt veroorzaakt doordat de wereldranglijst over precies 3 jaar gaat en Reginald op 9-6-2012 bij het WUTTO Midstars Open  200 punten meer haalde dan Arnoud. Deze punten tellen nu niet meer mee.

Verder valt op dat de WUTTO spelers met de meeste toernooien in de afgelopen 3 jaar, Wilco Roes en Jos Wynands op de 6e plaats precies evenveel punten hebben, namelijk 3334. Voor het eerst staat nu ook Kelvin Heemstra in de top 10. Deze zeer fanatieker hardbatter heeft het afgelopen half jaar nauwelijks een WUTTO toernooi gemist.

Maak kennis met de toppers van de WUTTO

 

Chris Doran

De Engelsman is tweevoudig WUTTO-wereldkampioen. Chris Doran won in 2014 in de finale van de Nederlandse topper Arnoud Meijer.

Annemarie Zijnstra

De Groningse was zowel in 2013 als 2014 wereldkampioene hardbat. In het 'moderne' tafeltennis speelt Annemarie in de eerste divisie.

Martin Groenewold

Martin is de eerste officiële Nederlandse WUTTO-kampioen. In 2008 legde hij in Hilversum beslag op de wereldtitel in het enkelspel.