slide1 slide2 slide3 slide4

WUTTO Sponsor

Hotel Lapershoek

Fotogalerij

* VERDEDIGER WAS NEDERLANDS JUNIORENKAMPIOEN *

Vrijdag 3 juli is Kees Vesseur overleden. Kees was zijn leven lang lid van De Treffers uit Roelofarendsveen. Hij speelde tafeltennis vanaf ongeveer zijn tiende jaar.

Kees was een onverzettelijke verdediger. Hij heeft vrijwel altijd landelijk gespeeld, ook op het hoogste niveau. Zelfs toen hij de 60 al gepasseerd was, was hij nog actief op hoofdklasseniveau in de afdeling West. Kees was ook een enthousiaste deelnemer aan het jaarlijkse WUTTO-toernooi in december, waar hij diverse keren in de prijzen viel.

Zijn grootste succes behaalde hij in 1964. Hij veroverde de nationale titel bij de junioren. Wie het archief van de NTTB raadpleegt, ontdekt dat zijn naam helaas verkeerd geschreven is: Cees Vasseur.

Kees was niet alleen een sterke speler die nooit opgaf,

hij was ook alom geliefd vanwege zijn instelling en zijn sympathieke uitstraling.

Niemand zou gedacht hebben dat Kees zo jong zou sterven. Hij leek de eeuwige jeugd te hebben. Naast tafeltennissen, wat hij wekelijks enkele malen deed, had hij zelfs op ‘hoge’ leeftijd geen moeite met een fietsrondje Haarlemmermeer. Maar toen kreeg die rot-ziekte die met een k begint hem in zijn greep, om nooit meer los te laten.

Het is de laatste maanden hard gegaan. Kees heeft ondanks de schijnbaar uitzichtloze positie nooit opgegeven. Hoe klein de kans ook was, hij bleef zoeken naar een uitweg en in ieder geval uitstel. Helaas lukte het niet. Hij kón deze strijd niet winnen. Vrijdag rond het middaguur sloot hij definitief zijn ogen.

Kees was een fantastische echtgenoot, (schoon)vader en opa. En een vriend voor velen, zeker in en om Roelofarendsveen en beslist ook in de tafeltenniswereld. Ik heb zelf het genoegen gehad om in mijn juniorentijd één of twee jaar bij Kees in team te mogen zitten en heb daar nog steeds mooie herinneringen aan. We zullen Kees nooit vergeten en wensen zijn familie en (tafeltennis)vrienden heel veel sterkste met dit verlies.

Kees wordt woensdag in besloten kring gecremeerd. De rouwkaart is HIER te vinden.

Ted van der Meer (WUTTO-voorzitter)

 

Maak kennis met de toppers van de WUTTO

 

Chris Doran

De Engelsman is tweevoudig WUTTO-wereldkampioen. Chris Doran won in 2014 in de finale van de Nederlandse topper Arnoud Meijer.

Annemarie Zijnstra

De Groningse was zowel in 2013 als 2014 wereldkampioene hardbat. In het 'moderne' tafeltennis speelt Annemarie in de eerste divisie.

Martin Groenewold

Martin is de eerste officiële Nederlandse WUTTO-kampioen. In 2008 legde hij in Hilversum beslag op de wereldtitel in het enkelspel.