slide1 slide2 slide3 slide4

WUTTO Sponsor

Hotel Lapershoek

Fotogalerij

Deze keer wat kleine verschuivingen in de top 20. Matthieu Wegh en Jos Wynands zijn nu een plekje opgeschoven ten koste van Kelvin Heemstra. Daarnaast heeft winnaar Tom Gimbrere de grootste vooruitgang gemaakt en stijgt van 20 naar 17.

Het WUTTO bestuur heeft daarnaast besloten het puntenaantal van het vorige toernooi te verminderen van een 600-punten toernooi naar een 400-puntentoernooi. Doordat dat deze keer aangepast is zijn er ook een aantal verschuivingen in de ranglijsten geweest. 

Volgende week wordt in Gouda het volgende WUTTO toernooi verspeeld. Hier zal gespeeld worden met de lichtblauwe WCPP-bats.

Maak kennis met de toppers van de WUTTO

 

Chris Doran

De Engelsman is tweevoudig WUTTO-wereldkampioen. Chris Doran won in 2014 in de finale van de Nederlandse topper Arnoud Meijer.

Annemarie Zijnstra

De Groningse was zowel in 2013 als 2014 wereldkampioene hardbat. In het 'moderne' tafeltennis speelt Annemarie in de eerste divisie.

Martin Groenewold

Martin is de eerste officiële Nederlandse WUTTO-kampioen. In 2008 legde hij in Hilversum beslag op de wereldtitel in het enkelspel.