slide1 slide2 slide3 slide4

WUTTO Sponsor

Hotel Lapershoek

Fotogalerij

Zaterdag vindt de 3e WUTTO Vriendenschaar Open plaats. Het is een hardbattoernooi waarbij met schuurpapierbats wordt gespeeld. Het toernooi begint om 12.00 uur en er kan worden ingespeeld vanaf 11.00 uur. Vanwege het Sinterklaasfeest staat de finale gepland rond 16.30 uur, zodat iedereen op tijd thuis kan zijn om het kinderfeest te vieren.

Het toernooi, onder leiding van organisator Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., wordt gehouden in de locatie van TTV Vriendenschaar, Groen van Prinsterersingel 48b in Gouda. Publiek is van harte welkom.

 

MEERDERE TOPPERS

Er zijn maar liefst vier top 10-spelers aanwezig met als grote favoriet Reginald – De Viking – Kraaijenbrink, de nummer één op de ranking van de WUTTO. De vraag is hoe de speler van Hercules het gaat doen met een schuurpapierbat. Met het gebruikelijke WUTTO-bat, de VIGOR, is hij ijzersterk en hij kan ook goed met schuurpapier overweg. Maar is het voldoende voor de eindzege? Het kan spannend worden met spelers als Vincent Blom, Kelvin Heemstra, Ronald Vijverberg, Wilco Roes en last but not least Matthieu Wegh.

 

Het voorlopige deelnemersveld bestaat uit meer dan 25 spelers. Achter sommige namen staat de positie in de top 10 van de WUTTO-wereldranglijst die ook HIER bekeken kan worden.

 

DEELNEMERSLIJST (nog niet definitief):

Yassin el Aaoudatie

Vincent Blom

Nadia de Bruin

Wouter Fokkens

Steven van Haaften

Kelvin Heemstra nr. 9

Martijn van der Heide

Klaas de Jong

Herman Jongsma

Reginald Kraaijenbrink nr. 1

Arthur Krijgsman

Daan Krijgsman

Marion van Leeuwen

Marco van der Meijden

René Nomen

Chantal Poelwijk

Wilco Roes nr. 6

Marco Segers

Marcel Snippe

Marco Stad

Theo Verzijl

Ronald Vijverberg

Fabien Wegh

Julien Wegh

Matthieu Wegh nr. 7
Erwin Wijnsma

Maak kennis met de toppers van de WUTTO

 

Chris Doran

De Engelsman is tweevoudig WUTTO-wereldkampioen. Chris Doran won in 2014 in de finale van de Nederlandse topper Arnoud Meijer.

Annemarie Zijnstra

De Groningse was zowel in 2013 als 2014 wereldkampioene hardbat. In het 'moderne' tafeltennis speelt Annemarie in de eerste divisie.

Martin Groenewold

Martin is de eerste officiële Nederlandse WUTTO-kampioen. In 2008 legde hij in Hilversum beslag op de wereldtitel in het enkelspel.