slide1 slide2 slide3 slide4

WUTTO Sponsor

Hotel Lapershoek

Fotogalerij

Vincent Blom was door insiders al getipt voor de eindoverwinning en maakte dat bij het goed bezochte (32 deelnemers) schuurpapiertafeltennistoernooi van Vriendenschaar helemaal waar. In de finale gaf hij Arnoud Meijer duidelijk het nakijken. In de halve finale won Vincent net van de fanatieke Duitse mr. WUTTO Michael Stefan Keller, die zich deze keer pas op het laatste moment had aangemeld. In de andere halve finale had Arnoud Meijer getuige de gamestanden (eenmaal zelfs 19-17) zijn handen vol aan ranglijstbeheerder Matthieu Wegh, die deze keer vergezeld was van zijn beide zonen Julien en Fabien.

 

Tot de laatste 8 drongen verrassend Erwin Wijnsma (mooie overwinning op Wilco Roes) en Arthur Krijgsman door. Zij maakten daardoor een mooie stijging op de wereldranglijst.

Vincent Blom steeg door zijn overwinning van 99 naar nummer 36. In de top 10 ging Kelvin, die deze keer niet zijn dag had, wel weer Jos Wijnands voorbij. Jos kondigde bij Sint Willebrord al aan de komende weken contacten te gaan leggen in Indonesië voor de 1e WUTTO Bali Open. Verder valt op dat 2-voudig WUTTO winnaar Ronald Vijverberg een stapje heeft gemaakt van 13 naar 11 en zeer binnenkort dus ook top 10 speler gaat worden. 

Maak kennis met de toppers van de WUTTO

 

Chris Doran

De Engelsman is tweevoudig WUTTO-wereldkampioen. Chris Doran won in 2014 in de finale van de Nederlandse topper Arnoud Meijer.

Annemarie Zijnstra

De Groningse was zowel in 2013 als 2014 wereldkampioene hardbat. In het 'moderne' tafeltennis speelt Annemarie in de eerste divisie.

Martin Groenewold

Martin is de eerste officiële Nederlandse WUTTO-kampioen. In 2008 legde hij in Hilversum beslag op de wereldtitel in het enkelspel.