slide1 slide2 slide3 slide4

WUTTO Sponsor

Hotel Lapershoek

Fotogalerij

Arnoud Meijer bleef zaterdag ongeslagen tijdens het WUTTO-toernooi bij Alexandria ’66. Bij het toernooi, dat deel uitmaakt van het 3e WUTTO Grand Prix Circuit, was de leiding in de voortreffelijke handen van Barth van der Leck. Het evenement kreeg de rating ‘400’.


Arnoud Meijer was erg goed in de finale tegen Dennes Wijers. De broer van Barry verraste in 2014 al op het WK in Hilversum met een zilveren medaille en hij bewees vandaag dat dat geen toevalstreffer was. Hij doet net als de andere toppers ook dit jaar (27 december) weer mee aan het Wereld Team Toernooi en het individueel WK in Hilversum.


Reginald Kraaijenbrink, de nummer één op de WUTTO-wereldranglijst, moest dit keer genoegen nemen met de derde prijs vóór Ronald Vijverberg. Verder was het opvallend dat Chantall Poelwijk vijf partijen wist te winnen en daarmee haar hoge WUTTO-ranking bevestigde.


Matthieu Wegh, de nummer 7 op de ranglijst, speelde mooie duels tegen de nummers 2 (Dennes) en 3 (Reginald), maar de mooiste was die tegen Edwin ten Hoope, die heel knap met 13-11 in de vijfde game van Matthieu wist te winnen.


Terug naar winnaar Arnoud Meijer. Deze tekst op Facebook willen we onze lezers niet onthouden:

“Binnen 20 uur 23 potjes tafeltennis gespeeld: 12 in Dokkum en 11 in Rotterdam. Met slechts 3 verliesgames 2 titels rijker en heerlijk gespeeld. Morgen tafeltennisvrij, dan maar eens repetities nakijken.”

 

Eindstand

1. Arnoud Meijer 400 punten

2. Dennes Wijers 280

3. Reginald Kraaijenbrink 195

4. Ronald Vijverberg 196

5-8 (allen 135 punten): Julien Flamman, Kelvin Heemstra, Edwin ten Hoope en John Kiele

9-16 (allen 95):Ricardo van der Boor, Rikki Davidse, Daan Goossens, Danny van ‘t Groenewoud, André Lignos, Yorick van Teeselink, Willem Vuerhard en Matthieu Wegh

 

17-29 (allen 65): Jan Bordewijk, Paul Daamen, Rob Hogerwerf, Arthur Jaskiewic, Karel de Jongh, Rob van den Maagdenberg, Isabel Moneres, Chantall Poelwijk, Jan van Tilborg en Simone Vogel.

Maak kennis met de toppers van de WUTTO

 

Chris Doran

De Engelsman is tweevoudig WUTTO-wereldkampioen. Chris Doran won in 2014 in de finale van de Nederlandse topper Arnoud Meijer.

Annemarie Zijnstra

De Groningse was zowel in 2013 als 2014 wereldkampioene hardbat. In het 'moderne' tafeltennis speelt Annemarie in de eerste divisie.

Martin Groenewold

Martin is de eerste officiële Nederlandse WUTTO-kampioen. In 2008 legde hij in Hilversum beslag op de wereldtitel in het enkelspel.