slide1 slide2 slide3 slide4

WUTTO Sponsor

Hotel Lapershoek

Fotogalerij

Met 100 spelers en 150 inschrijvingen is de WUTTO Hilversum Open aanstaande zondag zeer goed bezet. Zowel in de breedte als in de top. Er zijn nog enkele plekken vrij, dus wil je meedoen, stuur dan zo snel mogelijk een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!

Er is ook groot nieuws.

Deze week meldde zich naast de wereldkampioen van 2013 en 2014, Chris Doran, ook Kazeem Adeleke aan.

De Nigeriaan Adeleke ontbrak de laatste twee jaar, maar in de edities van 2011 en 2012 werd hij wereldkampioen. Kortom: een klasbak van jewelste en een kwalitatieve impuls voor het toernooi dat wordt gehouden bij TTV Hilversum.

De Londenaar is zeer bedreven met het plankje. Zowel met hardbat (noppen naar buiten) als met schuurpapier is hij een topper. Het kan dus zijn dat Doran en Adeleke elkaar ergens in het toernooi tegenkomen, misschien wel in de finale.

Het WK is nog nooit zo sterk bezet als dit jaar. Alle wereldtoppers zijn van de partij. Maar Chris Doran lijkt toch wel de favoriet te zijn, ook in het teamtoernooi trouwens. Samen met zijn ijzersterke landgenoot Andrew Rushton is TEAM ENGLAND een kanshebber op het goud.

 

Later deze week meer nieuws over het WUTTO wereldkampioenschap standaard bats, dat bescheiden begon in 2002 met Riko van Veen als eerste winnaar. Sindsdien is er veel gebeurd met als publicitaire hoogtepunt de komst van Jan-Ove Waldner in 2010.

Maak kennis met de toppers van de WUTTO

 

Chris Doran

De Engelsman is tweevoudig WUTTO-wereldkampioen. Chris Doran won in 2014 in de finale van de Nederlandse topper Arnoud Meijer.

Annemarie Zijnstra

De Groningse was zowel in 2013 als 2014 wereldkampioene hardbat. In het 'moderne' tafeltennis speelt Annemarie in de eerste divisie.

Martin Groenewold

Martin is de eerste officiële Nederlandse WUTTO-kampioen. In 2008 legde hij in Hilversum beslag op de wereldtitel in het enkelspel.