slide1 slide2 slide3 slide4

WUTTO Sponsor

Hotel Lapershoek

Fotogalerij

Zondagochtend om 10 uur gaan er drie categorieën van start op de WUTTO Hilversum Open / WK Standard (hard) bat. Het teamtoernooi is inmiddels gepubliceerd en nu staan ook de B- en D-categorie op www.toernooi.nl. Klik HIER voor de complete indeling in de B-klasse en HIER voor de D-klasse.

Omdat het een hardbat(plankjes)toernooi betreft is het altijd erg lastig om te plaatsen. Toch heeft de organisatie dat wel gedaan. Bekende WUTTO’ers als Wilco Roes Jos Wynands zijn 1 en 2 geplaatst in de B-klasse. In de D-klasse gokken we op Vincent Rooker (altijd een sterke deelnemer in Hilversum) en Mandy Jager.

In de B-klasse worden vier poules van vier gespeeld en in de C-klasse vier groepen van zes. In beide categorieën gaan de nummers één en twee door naar de kwartfinales. In B wordt er in de poule best of 3 gespeeld en in de D (waar men minder partijen speelt) best of 5.

De loting voor het middagprogramma, dat niet vóór 13.00 uur begint, wordt ‘s morgens gedaan. In de WK-klasse is titelverdediger Chris Doran als eerste geplaatst, de nummer één van de wereldranglijst Reginald Kraaijenbrink als tweede, oud-kampioen Kazeem Adeleke als derde en Arnoud Meijer als vierde.

 

Bij de dames leek in eerste instantie de strijd te gaan tussen wereldkampioene Annemarie Zijnstra en Neerlands (tevens Dutch Open-) kampioene Ruby Tangerman, maar nu de Duitse Sonja Schenk erbij gekomen is, is niets meer zeker.

Maak kennis met de toppers van de WUTTO

 

Chris Doran

De Engelsman is tweevoudig WUTTO-wereldkampioen. Chris Doran won in 2014 in de finale van de Nederlandse topper Arnoud Meijer.

Annemarie Zijnstra

De Groningse was zowel in 2013 als 2014 wereldkampioene hardbat. In het 'moderne' tafeltennis speelt Annemarie in de eerste divisie.

Martin Groenewold

Martin is de eerste officiële Nederlandse WUTTO-kampioen. In 2008 legde hij in Hilversum beslag op de wereldtitel in het enkelspel.