slide1 slide2 slide3 slide4

WUTTO Sponsor

Hotel Lapershoek

Fotogalerij

De WUTTO ranglijst is per 1 februari weer bijgewerkt. Voortaan worden de WUTTO ranglijsten maandelijks bijgewerkt en niet meer direct na elk toernooi.

Op de jaarranglijst 2016 staat de winnaar van de 1e WUTTO Raeren Open van 2 januari, Yevgenij Milchin, als de eerste ranglijstaanvoerder van 2016 vermeld. Genia Gold, zijn facebookbenaming, was ook succesvol deelnemer aan het World Championship of Pingpong in Londen van 22-24 januari, maar moest daar ondanks een matchpoint in de 2e game zijn landgenoot Alexander Flemming feliciteren bij de laatste 16. Ook Reginald Kraaijenbrink bereikte hier de laatste 16, terwijl Martin Groenewold de laatste 32 bereikte en de nummer 3 van de Nederlandse Kwalificatie Dicky de Jong zijn poule niet doorkwam.

De Nederlandse Kwalificatie van 2 januari bij Avanti is overigens niet in de WUTTO ranglijsten verwerkt. In februari zal het WUTTO bestuur bekijken of de kwalificatie voor het WCPP 2017 weer wel opgenomen kan worden in de WUTTO ranglijsten.

Op de Wereldranglijst zijn de 62 WUTTO-toernooien van de laatste 36 maanden opgenomen. Hieraan hebben in totaal 982 individuele tafeltennissers meegedaan, waardoor waarschijnlijk bij het volgende WUTTO toernooi per 13 februari in Perwez (deelname is reeds bevestigd door Reginald Kraaijenbrink, Kelvin Heemstra en Chantall Poelwijk) de wereldranglijst de 1000 personen gaat halen.

Maak kennis met de toppers van de WUTTO

 

Chris Doran

De Engelsman is tweevoudig WUTTO-wereldkampioen. Chris Doran won in 2014 in de finale van de Nederlandse topper Arnoud Meijer.

Annemarie Zijnstra

De Groningse was zowel in 2013 als 2014 wereldkampioene hardbat. In het 'moderne' tafeltennis speelt Annemarie in de eerste divisie.

Martin Groenewold

Martin is de eerste officiële Nederlandse WUTTO-kampioen. In 2008 legde hij in Hilversum beslag op de wereldtitel in het enkelspel.