slide1 slide2 slide3 slide4

WUTTO Sponsor

Hotel Lapershoek

Fotogalerij

Na de goed bezochte 2e WUTTO Perwez Open in Belgie (vijftig deelnemers, onder wie drie Nederlanders) bevat de wereldranglijst over 36 maanden exact 1000 verschillende namen. Winnaar Reginald Kraaijenbrink is naast werldranglijstaanvoerder nu ook de nummer 1 op de Jaarranglijst 2016, omdat Perwez meer deelnemers telde dan Raeren op 2 januari. Michael-Stefan Keller bezet de tweede plaats. De sterke Duitser scoorde punten op beide toernooien.

 

In de top 10 van de wereldranglijst is Kelvin Heemstra gestegen naar de zevende plaats. Dit ging ten koste van ranglijstbeheerder Matthieu Wegh.

Op bijgevoegde foto staat Reginald met de organisator en speler Giovanni Basso. Giovanni en Fabian Bonte zijn de grote animatoren van het hardbatsucces in België van afgelopen jaar. Inmiddels hebben ze ook een eigen website met alle info over de hardbattoernooien: http://www.hardbat-belgium.com/.

In maart vindt vooralsnog slechts één WUTTO-toernooi plaats. Dat evenement wordt op zondag 20 maart georganiseerd in het Belgische La Louviere.

Maak kennis met de toppers van de WUTTO

 

Chris Doran

De Engelsman is tweevoudig WUTTO-wereldkampioen. Chris Doran won in 2014 in de finale van de Nederlandse topper Arnoud Meijer.

Annemarie Zijnstra

De Groningse was zowel in 2013 als 2014 wereldkampioene hardbat. In het 'moderne' tafeltennis speelt Annemarie in de eerste divisie.

Martin Groenewold

Martin is de eerste officiële Nederlandse WUTTO-kampioen. In 2008 legde hij in Hilversum beslag op de wereldtitel in het enkelspel.