MarleenVisserMartinGroenewold2019WK1e slide1 slide3 slide4

WUTTO Sponsor

Hotel Lapershoek

Beste tafeltennisliefhebber,
 
De komende weken is er veel te doen op hardbat(plankjes)gebied. In Hilversum wordt op 27 en 28 december het grootste evenement van Nederland gehouden: de WUTTO Hilversum Open met daarin onder meer vijf WK-klassen en daarnaast nog eens de klassen A tot en met E. Letterlijk iedereen die een batje kan vasthouden kan hieraan meedoen, van laag tot hoog, jongens, meisjes, veteranen - noem maar op!
 
HATTEM
 
Een prachtige gelegenheid om te oefenen voor 'Hilversum' - en natuurlijk punten te scoren voor de ranglijst - is het toernooi bij (eredivisie)vereniging SMASH'70. Op 21 december wordt daar gespeeld in het knotsgezellige eigen centrum. Organisator is niemand minder dan topspeler Boris de Vries. Stuur Boris meteen een mailtje en hij vindt vast nog wel een plekje voor je!
 
APELDOORN
 
Op 4 januari begint het 2014-circuit bij De Veluwe. De WUTTO is verheugd dat DE VELUWE nu ook is opgenomen in de toernooilijst. Het interessante aan dit toernooi is ook dat de winnaar direct nummer 1 is op de JAARRANGLIJST 2014. Want bij de WUTTO krijgt iedereen punten. Maak ook Anne Treur blij en doe mee bij de voormalige landskampioen!
 
Afbeelding: Sam Wilson uit Engeland is de jeugdwereldkampioen van 2012. Hij komt opnieuw naar Nederland om zijn titel te verdedigen. Foto: Henk Hommes.