MarleenVisserMartinGroenewold2019WK1e slide1 slide3 slide4

WUTTO Sponsor

Hotel Lapershoek

Chris Doran (FOTO), een van de toppers ‘modern’ tafeltennis in Engeland, won vorig jaar voor het eerst de wereldtitel van de WUTTO, waarbij wordt gespeeld met hardbats (Vigor-plankjes). Zondag verdedigt hij – net als Annemarie Zijnstra bij de dames – zijn titel. Een andere titelverdediger is Max Koopman bij de jeugd. Het toernooi vindt zondag vanaf 10 uur op 20 tafels plaats bij TTV Hilversum, Vaartweg 52.

Vooral in het mannenenkelspel zijn veel favorieten. Vanuit Nederland kunnen Lars Adema, Martin Groenewold, Marty Hendriksen en Reginald Kraaijenbrink genoemd worden. Maar ook de Fransman Yohan Lecomte is een uitstekende plankspeler. En dat geldt ook voor de Duitser Michael-Stefan Keller, die met elk toernooi dat hij speelt (en dat zijn er veel!) zijn niveau verbetert.

VROUWEN / MEISJES

Bij de vrouwen heeft Annemarie Zijnstra waarschijnlijk de meeste concurrentie te duchten van Samenda Schipper. Maar ook Ruby Tangerman, DE tip voor het WK meisjes, mag ook niet onderschat worden.

TIJDSCHEMA ZONDAG

10.00-13.30 uur
Wereld Team Toernooi
B-klasse
D-klasse

Vanaf ca 13.30 uur
WK’s individueel
C-klasse
E-klasse of D2

Ca. 18.00
Prijsuitreiking en nazit

Informatie
Er zijn nog altijd enkele plekken vrij, dus inschrijven kan nog.
Geef je naam, niveau (klasse) en telefoonnummer door en we kunnen je op het juiste niveau indelen.
Als je mailt naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan krijg je snel antwoord.

FOTO HENK HOMMES.