MarleenVisserMartinGroenewold2019WK1e slide1 slide3 slide4

WUTTO Sponsor

Hotel Lapershoek

Het wezenlijke van de WUTTO-toernooien is dat iedereen met hetzelfde batje speelt, een zogenaamde ‘plank’. Deze batjes worden door SVE ter beschikking gesteld tijdens het toernooi. Spelen met andere batjes is verboden. Er wordt gespeeld om drie gewonnen games tot de 11 (zoals in de reguliere competitie).

We beginnen om 12.00 uur en verwachten rond 19.00 uur met de finales te kunnen beginnen. Wil je meedoen aan de 3e WUTTO SVE Open, dan moet je even een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld daarin je naam, vereniging, telefoonnummer en speelsterkte in de reguliere competitie. In de week voor het toernooi ontvang je dan de definitieve gegevens. Het speelschema zal afhangen van het aantal inschrijvingen, maar het is in ieder geval de bedoeling dat iedereen zo veel mogelijk potjes speelt.

Als je vragen hebt schrijf dan ook even een mail dan zal één van ons deze op korte termijn beantwoorden.

ALLE GEGEVENS OP EEN RIJ
Naam: 3e WUTTO SVE Open
Datum: zaterdag 9 mei 2015, aanvang 12.00 uur
Plaats: Tafeltennishal SVE, Loevenhoutsedijk 4, 3552 XE Utrecht, tel. 030 2616970
Website: www.ttvsve.nl
Inschrijven via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Inschrijfgeld: € 8,- p.p. (jeugdleden € 5,-)

Foto: Yohan Lecomte won het toernooi in 2014.