MarleenVisserMartinGroenewold2019WK1e slide1 slide3 slide4

WUTTO Sponsor

Hotel Lapershoek

Nilsson had het Youtubefilmpje, waarin Marty Hendriksen in een spectaculaire wedstrijd tafeltennislegende Jan-Ove Waldner versloeg bekeken en nam op 27 augustus revanche voor J-O door Marty in de kwartfinale te verslaan. In een mooie halve finale verloor John met 3-1 van Chris Doran en in de strijd om de derde plaats moest hij Arnoud Meijer feliciteren.

De verrassende Duitse finalist Michel Hinricher is inmiddels opgeklommen naar de 27e plaats op de ranglijst. Doordat de WUTTO Belcrum Open van 24 augustus 2013 nu wegvalt (de ranglijst is immers gebaseerd op de laatste 36 maanden) valt op dat Michael Stefan Keller weer de eerste plaats heeft overgenomen van Reginald Kraaijenbrink. De Viking deed wegens vakantie niet mee in Hilversum en dus kon hij daar geen kostbare punten veroveren. Reginald won het toernooi in Breda destijds, maar die punten zijn nu vervallen en hij moet dus Keller weer voor zich dulden.

In de top 10 valt verder op dat Kelvin Heemstra nu de vierde plaats inneemt en ranglijstbeheerder Matthieu Wegh zelfs twee plaatsen gestegen is ten koste van Wilco Roes (geen deelnemer in Hilversum) en Jos Wynands die wel van de partij was.