MarleenVisserMartinGroenewold2019WK1e slide1 slide3 slide4

WUTTO Sponsor

Hotel Lapershoek

Fotogalerij

Na de WUTTO toernooien van 4 juli van Belcrum(Breda)  en CTT Bosquet(Mont-sur-Marchennes) zijn er nu meer dan 900 verschillende personen die aan 1 of meerdere WUTTO toernooien hebben meegedaan.

De succesvolle toernooien in Breda(30 deelnemers) en Mont-sur-Marchennes(57 deelnemers) hebben voor de top 10 van de wereldranglijst niet direct consequenties, maar wel voor net daaronder.

Ronald Vijverberg is door zijn 2e WUTTO cap (na het 1e WUTTO Taverzo open van december 2013) naar de 13 e plaats gestegen. Tom Gimbrere komt door goede resultaten de laatste weken nu de top 20 binnen ondanks dat hij bij zijn eigen toernooi niet zijn beste spel kon laten zien.

De finalisten van Bosquet, Julien Genart en Nicolas Verones zijn gestegen naar de 16e en 27e plek op de wereldranglijst.

De afgelopen maanden heeft de WUTTO ranglijst beheerder ook een 10 tal WUTTO toernooien ingevoerd in de internationale ratingssite www.ratingscentral.com . Op deze wereldranglijst wordt minder naar het eindresultaat gekeken, maar krijgen deelnemers bonuspunten of punten aftrek afhankelijk van de sterktes van alle tegenstanders in een toernooi. Hiervoor moeten dan ook alle resulaten van een toernooi ingevoerd worden. Neem eens een kijkje en vergelijk eens jouw positie op de WUTTO ranglijst met die van ratingscentral.com. De wereldranglijst van ratingscentral.com wordt bij de Belgische WUTTO toernooien gebruikt voor de plaatsing in de toernooien.

Maak kennis met de toppers van de WUTTO

 

Chris Doran

De Engelsman is tweevoudig WUTTO-wereldkampioen. Chris Doran won in 2014 in de finale van de Nederlandse topper Arnoud Meijer.

Annemarie Zijnstra

De Groningse was zowel in 2013 als 2014 wereldkampioene hardbat. In het 'moderne' tafeltennis speelt Annemarie in de eerste divisie.

Martin Groenewold

Martin is de eerste officiële Nederlandse WUTTO-kampioen. In 2008 legde hij in Hilversum beslag op de wereldtitel in het enkelspel.